Hej, hej

Go förmiddag här inne. Tisdagen har varit igång ett bra tag nu i vårt hem efter en väldigt blåsig natt. Blomkrukor låg lite här och där imorse men dom verkar trots allt ha klarat sig rätt bra. Fortfarande blåser det kyliga vindar men vi tackar för det regn som kom igår kväll men nu får gärna sol och värme återvända.

Kärleken har nu fått sin andra spruta och håller nu bäst på att hjälpa grannen med att sätta upp en bygg ställning. Själv har jag varit iväg med lill skrutten till veterinären. Olika blodprov har tagits och böjprov genomförd. Som det ser ut så är det nog höfterna som börjat spöka. Han ska iallafall få medicin mot inflammation först så får vi se vart det leder.

Nu ska vi bara byta om så drar vi iväg med Affe. Blir ett stopp inatt innan vi fortsätter till sonen och familjen i Söderköping.

Ha en fin dag så hörs vi senare, kram 🤗

Nouw.com/evaeliasson

Gillar

Kommentarer

lottashullerombuller
lottashullerombuller,

Söta Bosse, tråkigt att han har de jobbigt med höfterna hoppas medicinen ska hjälpa. Trevlig resa till Söderköping, det är så vackert där vid Göta kanal.

nouw.com/lottashullerombuller
Evaeliasson
Evaeliasson,

Tack fina Lotta 🥰

nouw.com/evaeliasson
Enitalienareisverige
Enitalienareisverige,

Nej han är så söt❤jag hoppas att det låser sig så

nouw.com/enitalienareisverige
Evaeliasson
Evaeliasson,
Ingajohansson
Ingajohansson,

Önskar er en trevlig resa, så söt och ser så klok ut eran Bosse

nouw.com/ingajohansson
Evaeliasson
Evaeliasson,

Tack fina Inga 🥰

nouw.com/evaeliasson
Passionbagareokock
Passionbagareokock,

Hoppas att medicinerna lindrar och det blir lite bättre för honom. Sen får vi se vad vet säger nästa gång ni ska dit igen ❤ ha nu en härlig semester tillsammans och njut ordentligt, kramar 🥰❤

nouw.com/passionbagareokock
Evaeliasson
Evaeliasson,

Tack min vän, ja vi får se om vi får göra en röntgen längre fram ❤️🥰

nouw.com/evaeliasson