Hej du härliga onsdag

Godmorgon bloggen och ni fina läsare till denna lill lördag. Har sovit riktigt gott inatt vilket känns både i kropp och knopp 😉 Vi fick dock upp tidigt då kärleken skulle iväg på jobb 10 mil bort så jag har hunnit med en hel del redan vilket är skönt då jag börjar jobba klockan ett. Här är det ett så härligt morgon väder med sol och fågelkvitter även om det har varit riktigt med frost inatt Var lite orolig för mina växter men det ser ut att gått bra.

Bosse och jag har gått en runda i skogen och bara njutit av solen, porlandet från bäckarna och lugnet, en bra start på dagen 🌞 Såg att på den lilla camping som ligger här har nu husvagnarna börjat ställt upp sig för sommaren. Nu ska morgonens andra kopp kaffe få rinna ner innan jag tar tag i städningen och träningen på gymmet. Efter jobbet idag där vi kommer att ha att göra då vi går kort så har jag bokat en timmes massage och det ska bli såå skönt då kroppen verkligen behöver mjukas upp.

Jag har ju inga rabarber själv än och jag som älskar rabarber blev alldeles varm i hjärtat när jag kom hem från vår runda och fann en påse från vår granne som hade plockat dom första spröda stjälkarna till mig ❤️ Imorgon blir det att göra en paj och bjuda över dom på fika 😊

Hoppas er dag blir fin och att ni tar hand om er, kram 🤗

Nouw.com/evaeliasson

Gillar