Hej bloggen

Här har vi gjort kväll och slagit oss ner med en kopp te och kex efter kvällens spinningpass. Var inte så upplagd för träning idag då huvudet varit lite trött men efter att vilat nån timme före dagens middag så kändes det betydligt bättre så det blev gymmet 😊

Vår resa till Spanien blir ju inte av nu tyvärr och vi har fått besked om att vi kommer få tillbaka våra pengar och det känns bra att vi inte behöver boka om till nån annan resa framöver för att behålla pengarna. Känns ju inte som vi vill resa i år utan vi längtar efter att få packa husbilen och resa runt i Sverige i år. Att få hitta guldkorn, fika och äta på restaurang och bidra till att hjälpa företag som nu kämpar för sin överlevnad.

Vårt lilla mysiga café har börjat sälja kläder och då vår resa till sol och värme nu inte blir av så köpte jag ett par blommiga sköna byxor och en vit linne skjorta och hoppas på att solen och värmen snart kommer hit.

Blev en tur till Ikea och lite andra affärer idag för att köpa nya handtag till badrumsskåpet som jag har målat, en hylla och lite annat smått och gott. Imorgon ska allt ställas iordning så hoppas kunna visa er då.

Nu ska jag se ett avsnitt av DNA innan ögonen blir för tunga.

Sov gott när det blir dax ❤️

Nouw.com/evaeliasson

Gillar

Kommentarer

StenhagenBettan
StenhagenBettan,
Läckar sommarkläder 👍
nouw.com/stenhagenbettan
Passionbagareokock
Passionbagareokock,
Fina sommar outfiten 🥰 vad är det för affär 🤔 det verkligen fram emot att få se hur ditt slutesultatet blir ❤ Sov sött fina du, samma gäller här och jag längtar efter sömn 🥱 kram ❤
nouw.com/passionbagareokock
Jopphejjdihejjda
Jopphejjdihejjda,
Snygga kläder, alltid roligt med lite nytt och fräscht så här till våren och sommaren 😊 Låter som ett smart drag att semestra här hemma. Det finns ju så otroligt många guldkorn att se och njuta av.
nouw.com/jopphejjdihejjda
christelovergaard
christelovergaard,
Snygga kläder, kul att få lite nytt. Jag skulle köpt lite nytt, tycker det finns så mycket fint denna våren. Nu får det vara, vill inte gå in i butiken här i stan, får vänta och se, vill ju helst handla här för att gynna dem i dessa svåra tider.
nouw.com/christelovergaard