Härliga vinterdagar

Go förmiddag alla fina bloggare och läsare. Här i Sundsvall har vi ett fantastiskt vinterväder idag och även igår. Solen värmer så gott och det droppar från taken så riktigt vår väder. Roligt för våra sportlovs lediga barn att det blev snö och sol några dagar på lovet.

Igår hann jag knappt in här på bloggen. Jobbade hela dan där vi gick två kort på förmiddagen och tre kort på eftermiddagen så det blev fullt upp. Vi var dock ett bra team som hjälptes åt så det flöt på bra iallafall. Skrev ett litet inlägg på lunchen men det gick inte att publicera utan jag blev utloggad hela tiden 😏 Har varit lite struligt med att kunna kommentera era bloggar senaste dagarna också, vet inte om det är bara hos mig 🤔 Jag har iallafall kunnat läsa alla era fina inlägg. Nu verkar ju Nouw flytta till ny hårdvara på måndag så hoppas allt strul blir bättre då.

Igår kväll var vi bjudna till sonens svärföräldrar på mat så skyndade mig hem efter jobbet för en dusch innan vi åkte. Blev en trevlig kväll med god mat och umgänge.

Förkylningen har bitit sig fast och huvudet var tungt imorse men jag har som tur är ingen feber än. Tog en promenad i det fina vädret nu innan lunchen. Ska ju jobba idag mellan 13-21 men just nu känns det som jag gärna stannat hemma.Blev många fina helgbuketter, jag var in och köpte efter jobbet och när jag kom hem hade även kärleken varit och köpt blommor ❤️

Nej nu får jag sätta fart om jag ska hinna till jobbet.

Hoppas att ni har en lika solig och härlig lördag och att ni får en fin kväll 🤗

Nouw.com/evaeliasson

Gillar