Härlig start på måndagen 😊

En ny måndag och en ny härlig vecka har tagit sin början och jag hoppas att ni alla haft en god natts sömn och fått en bra start på dagen. Själv somnade jag halv tio igår kväll så morgonen blev tidig. Vaknade till minus grader och en frostig trädgård så långkalsonger åkte på under byxorna idag. Vi började dagen på bästa tänkbara sätt med en mils promenad där frosten knarrade under skorna och solen saktade började värma upp morgonen. Ibland går vi bara tysta i våra egna tankar till att ibland prata om livet och tacksamheten över att vi är friska och kan få uppleva mycket tillsammans vilket inte alla kan.

Såg ett citat som är så sant, Var rädd om livet vi lever bara en gång, nej lever gör vi varje dag men dör det gör vi bara en gång.

Nu ska jag dricka mitt kaffe och fundera på vad denna dag mer ska bjuda på. Tror den blir rätt lugn, tre jobb pass är inbokade denna vecka så jag hinner nog få gjort lite här hemma även denna vecka. Våfflor blir det iallafall till lunch och sedan en tonfisk sallad innan kvällens träning.

Önskar alla fina läsare och vänner en riktigt härlig måndag och var rädda om er 🤗

Nouw.com/evaeliasson

Gillar

Kommentarer

MariasVardag
MariasVardag,

Önskar dej en härlig ledig dag 🙏🏼 Njut ♥️

nouw.com/mariasvardag
Beccassida
Beccassida,

Vilken härlig start❣️

nouw.com/beccassida
Ingajohansson
Ingajohansson,

Underbart ☀️

nouw.com/ingajohansson
Passionbagareokock
Passionbagareokock,

Vilken fin start på veckan 🤗 ni har en så underbar natur där ni bor så Tack för att du delar med dig av det ❤ önskar dig en härlig fortsättning på kvällen, stor kram 🥰❤

nouw.com/passionbagareokock
christelovergaard
christelovergaard,

Vilket fantastiskt fint foto.

nouw.com/christelovergaard