Härlig solig dag

Så har Bosse och jag avverkat ännu en vandring. Förstår om ni börjar bli trött på att läsa om dessa utflykter men det finns liksom inte så mycket annat att göra här. Börjar själv känna mig rätt nöjd men det kommer nog bli några fler så även kärleken får hänga med.
Vi har ett fantastiskt väder idag så det var svettigt att ta sig upp för slalom backen. Hade fullt sjå med att gå uppför tänk då dom som springer upp 😅😅Väl däruppe blev det lättare att gå och vi tog oss upp över trädgränsen. Vidunderlig utsikt.

Höstens färger börjar så sakta komma på växtligheten.

Idag tog jag matsäck med mig och efter 8 km var det härligt att sätta sig i solen och dricka kaffe och medhavda mackor.

Väl tillbaka vid bilen kom det ett gäng som var ute på tur ridning och tog sig upp för backen. Såå härligt det såg ut och jag hade gärna hakat på.

Då vi behövde fylla på kylskåpet lite så lämnade jag Bosse i bilen och knallade ner till affären. Tyckte jag var värd en glass efter den trippen på 5 km 😉 sammanlagt blir det en vandring idag på 1,6 mil så den glassen unnade jag mig.

Har tvättat upp lite kläder, tömt toan och fyllt vatten så nu får det vara nog för idag. På bygget har det gått bra och dom blir nog färdig ikväll. Ska ta en promenad dit för middag och sedan ska vi bli guidade runt här innan vi gör kväll.

Ha det gott och var rädda om er ❤️

Nouw.com/evaeliasson

Gillar