Härlig lördag

Hej igen alla läsare, vet inte om det bara är jag som har haft svårt att komma in på bloggen men för mig har det strulat sen igår kväll. Nu verkar allt funka igen så passar på att skriva några rader.

Igår kväll var vi på puben och spelade musik quiz, riktigt skoj och trevlig stämning. Myste en stund i bilen med att se sista avsnittet av serien vi sett innan vi kröp i säng.


Imorse vaknade vi till en mulen dag men inte lika blåsig om än kalla vindar. Vi tog en promenad in till slalombacken där det även finns lite affärer och fik. Maken köpte ett par skidbyxor på rea och sedan tog vi en go fika innan vi gick tillbaka.

Vädret är ju verkligen omväxlande i fjällen så vid lunch bröt solen fram och vi bestämde oss för att åka skidor till våffelstugan. Svettig tur då det var bara uppför och det kändes som allt fäste hade försvunnit på skidorna 😅😅 Det var dock värd mödan, så vackert och jättegoda våfflor 😊

Nu vilar vi en stund innan vi ska äta middag på restaurangen och höra på kvällens trubadur. Imorgon vänder vi hemåt igen, fylld med ny energi och fina minnen från årets första husbils resa 😊 Kommer gärna tillbaka hit igen.

Önskar er en fin lördag kväll ❤️

Nouw.com/evaeliasson

Gillar