Handling och äppelmos

Så sitter jag här och stoppar i mig mat igen då jag känner att humöret börjar tryta, ja vad vore livet utan mat. Tänker på min vän @Passionbagareokock som måste avstå maten idag och jag vet ju att hon har liknande problem när det gäller humöret så jag sänder henne en tanke extra idag och hoppas hon tar igen det efter morgondagen ❤️

Vi har ju haft så mycket äpplen i år men tyvärr så har rönnbärs malen förstört dom flesta. Fick iallafall ihop två kassar som jag nu har gått igenom och det blev nog äppelmos så vi klarar oss i vinter. Blev även några påsar med klyftor som kan användas till paj.

Handlingen är avklarad så nu finns diverse gott inför helgen och lite extra gott till små trollen i morgon kväll.Alltid lika skönt när man gjort bort detta måste. Många är det som online handlar och tycker det är det bästa dom har börjat med men dit har jag inte kommit. Tänker att den inspiration som man kan få när man går i mat butiken försvinner om man bara sitter hemma och trycker på datorn. Handlar ni online?

Kärleken ringde nyss och sa att allt hade gått bra och att dom var på hemväg så det blev inte så sent idag. Nu ska jag fortsätta dagen med att fixa tvätten som behöver strykas innan middag och träning. Ska även försöka hänga på handarbetsjuntan som @Jagärmamma bjudit in till ikväll.

Ha en fortsatt fin dag, kram 🤗

Nouw.com/evaeliasson

Gillar