Hålla kontakten

Jag är nog värdens sämsta på att hålla kontakt med släkt och vänner. Har alltid haft svårt att komma mig för att ringa om jag inte haft nått ärende. Tror det är nått släktdrag, min mamma var lika dan när hon levde. Min bror och jag hör inte så ofta av oss till varandra heller. Däremot tänker jag mycket på alla även om jag inte hör av mig så ofta som jag skulle vilja. Ska verkligen försöka bli bättre på att hålla kontakt.

Idag kom jag iallafall mig för att ringa min fina vän Maria. Hon är gammal vän som har varit som en i familjen även om vi idag tappat kontakten lite. När jag startade upp turridningen så kom hon att jobba och hjälpa mig enormt mycket. Det var en väldigt härlig tid och vi hade väldigt roligt tillsammans. Hon utbildade sig till hovslagare och kom att verka och sko alla mina hästar. Idag har hon egen firma och trimmar hundar. Roligt att höra om allt i deras liv och hur stor deras två tjejer blivit.

Nu ska jag hoppa i säng , jobb imorgon.


Nouw.com/evaeliasson

Gillar

Kommentarer

Naatly
Naatly,
Jag är likadan och kan inte hålla kontakten med någon. Det kommer inte naturligt för mig alls. Kul att du hörde av dig till din vän ❤️
nouw.com/naatly