Gott bröd

Det är sällan vi äter mjukt bröd men ibland blir jag så sugen på det. Hos optiwellnes hittade jag ett recept på kvarg bröd som jag tyckte lät spännande så idag testade jag att göra det till eftermiddags fikat. Blev riktigt gott och jag kommer absolut göra det igen.

Här kommer receptet om ni vill testa


300 g naturell kvarg

3 dl havregryn

2 tsk bakpulver

2 ägg

Jag la till lite salt, brödkryddor och honung

Rör ihop allt och klicka ut 6 st bullar på en plåt

Strö på frön, jag hade saltade solros kärnor och linfrö

Grädda i 200 grader i ca 20-25 min

Mina blev lite för mycket gräddade, hade dom inne i 25 min.

Blev en nyttig och god macka till kaffet då vi såg skidskyttet.

Nouw.com/evaeliasson

Gillar

Kommentarer

bolmgren
bolmgren,
Tack för receptet 😊 ser gott ut!
nouw.com/bolmgren
christelovergaard
christelovergaard,
Dessa ska jag också prova, tack!
nouw.com/christelovergaard
Amanda (Swedish Passport),
Men mums så gott! 😊
swedishpassport.com
dianalowegren
dianalowegren,
Verkar toppen! Ska testa det nån gång 😊
nouw.com/dianalowegren
StenhagenBettan
StenhagenBettan,
Alltid roligt med nytt att testa
nouw.com/stenhagenbettan