Godmorgon vĂ€nner đŸ€—

Efter en god natts sömn har vi vaknat upp till en vindstilla och fin morgon. Frukosten Àr avklarad och vi sitter med morgonens första kopp och lÀser igenom morgon nyheterna. USA verkar fÄ en ny president och vi fÄr hoppas pÄ att allt inte urartar dÀr borta nu. Följer inte med sÄ noga, tycker vi har nog med problem hÀr hemma. Pandemin ökar kraftigt och man har nu fÄtt in smittan pÄ flera boenden hÀr, dock har vi klarat oss men det Àr vÀl bara en tidsfrÄga innan det Àven nÄr oss. FortsÀtter ökningen kommer man gÄ upp i stabslÀge Àven hÀr nÀsta vecka. LÀser Àven om det terrorhot som man nu rustar för vilket kÀnns vÀldigt olustigt. VÄldet och kriminalitet som bara ökar. Usch vilket trÄkigt inlÀgg detta blev men just nu Àr oron stor över allt som hÀnder i vÄr vÀrld och i vÄrt land.

Kaffet Àr urdrucket och vi ska ta vÄr vanliga morgon promenad med lill skrutten. Sedan ska vi packa lite saker för att bege oss mot vÄr hotell övernattning. Lilla Bosse han fÄr campa hos sonen och familjen inatt.

Önskar er en fin lördag och var rĂ€dda om er đŸ€—

Nouw.com/evaeliasson

Gillar

Kommentarer

Sandrasjoberg
Sandrasjoberg,
Godmorgon och jag Ă„ker mot jobbet. Hs en fin dag
nouw.com/sandrasjoberg
Ingajohansson
Ingajohansson,
StenhagenBettan
StenhagenBettan,

SĂ„ mysigt med en hotell natt

nouw.com/stenhagenbettan
Passionbagareokock
Passionbagareokock,

Åh va mysigt med en hotellvistelse pĂ„ tu man hand med KĂ€rleken đŸ„° Och Bosse blir vĂ€l ordentligt bortskĂ€md hemma hos sonen med familj 😉 ha det sĂ„ fint tillsammans och Ta hand om Er, kramar â€đŸ„°

nouw.com/passionbagareokock
Beccassida
Beccassida,

Ha en hĂ€rlig hotellvistelseđŸŒ·

nouw.com/beccassida