Go kväll vänner

Så har jag krupit upp i soffan och smuttar på lite varm glögg. Huset luktar gott från det bak jag gjort med pepparkaks kryddor men kan säga att det inte gått min väg ikväll så får se vad det blir av det när det är färdigt 😏 Kan inte förstå att jag alltid ska testa nått nytt recept 🙈

Igår blev det inget inlägg, tyckte det inte fanns mycket att skriva om då jag jobbar och sen åker hem för mat, promenad och teven. Fy så tråkigt det lät men inte händer det mycket nu, är så trött på detta skit virus. Idag trotsade vi ändå corona och åkte in till Ikea och Birsta. Mannen skulle egentligen iväg för att få sin botox spruta men imorse ringde dom och avboka pågrund av viruset. Hoppas han får den före jul iallafall annars får han det besvärligt.

En vacker himmel visade sig på vår morgon promenad imorse innan vi åkte på vår shopping tripp.

Var lite folk ute vid Ikea så det var inga problem att hålla avstånd. Vi har ju diskussioner här hemma om munskydd då vi inte är helt ense men vi har iallafall köpt både vanliga och var sitt tyg. Kommer att ha med mig om jag hamnar där det är svårt med avstånd och naturligtvis ta på och av på ett rätt sätt.

Många julklappar blev avklarade idag och det känns skönt. Två nya adventsstakar till våra köksfönster inhandlades oxå. Medans mannen var iväg på en av hans affärer så passade jag på att besöka bokhandeln och införskaffade en ny bok, hoppas bara den är läsvärd nu.

En skön promenad i eftermiddag innan vi körde det första online tränings passet som gymmets PT tränare kommer lägga ut varje tisdag till dom som anmäler sig. En svettig timme tillsammans fick vi innan kvällens middag som blev lax och pressad potatis.

Nu ska jag se färdigt Biggest loser innan sängen lockar. Imorgon väntar jobb igen så bäst att få lite sömn.

Var rädd om er och sov gott när det blir dax 🤗

Nouw.com/evaeliasson

Gillar

Kommentarer

christelovergaard
christelovergaard,

Vilket vackert foto med björkarna och solen.

nouw.com/christelovergaard
MariasVardag
MariasVardag,

Vilka fina foton ♥️ Sov gott när det blir dax. Är oxå på väg dit nu

nouw.com/mariasvardag
Passionbagareokock
Passionbagareokock,

Fina bilder du bjuder på älskar den där röda vackra himlen tillsammans med björkarna. Säger god natt nu då mina ögon går i kors.. Stor kram till dig ❤❤❤

nouw.com/passionbagareokock
Ingajohansson
Ingajohansson,

Fina kort du bjuder på, bra tränig o god fin mat👍🏼

nouw.com/ingajohansson
StenhagenBettan
StenhagenBettan,

Vilka ljuvliga foton du visar oss idag

nouw.com/stenhagenbettan