Glad påsk 🐥🐣

Tjillevippen alla glada och fina läsare denna långfredag 🐣

Det har varit lite tyst här på bloggen men den har inte fungerat för mig utan bara stått och snurrat. Så tråkigt att inte kunnat läsa era fina bloggar. Kontaktade Nouw så jag hoppas det ska fungera nu.

Jobbade tisdag kväll och när jag svängde av vägen till oss så fick jag för första gången se ett lodjur. Har ju hört att man sett ett som strukit omkring då vi haft många rådjur men själv aldrig sett nått. Nu släpper vi inte ut vår lilla skrutt lös på kvällarna nått mer. Hann inte ta något kort så bjuder på ett från nätet.

Onsdag var jag ledig och hade sett fram emot att få håret fixat men tyvärr hade min frisörska blivit sjuk i covid. Nu får jag stå ut i tre veckor till så lär väl se vildvuxen ut innan dess 🙈

Glädjande var att vi fick hämta hem vår nya pärla till husbil. Blev mycket pyssel med den resten av onsdagen. Nu försöker vi komma på ett passande namn, Tina, Flisan eller är det någon som kan komma på något med hjälp av bilens namn Affinity.

Igår var det full fart med handling och packning av husbilen och allt testades för att se att det fungerade. Var även in på jobbet och testade mig då det cirkulerar covid men det var negativt. Fick iallafall se dom finaste höns jag sett då en personal hade tagit med sig för att sprida lite påsk glädje på boendet.

På eftermiddagen kom två så söta påskkäringar och tur var väl att det låg två påskägg och väntade. Blev fika och mys med lilla Nils innan jag drog till jobbet.

Denna skål väntade på jobbet när jag kom, oj, oj fick stålsätta mig för att inte ta några 😅

Nu är jag ledig till på torsdag och vi hade tänkt komma iväg på förmiddagen på en tripp men icke. Det är ju en säng som man kan höja och sänka för att lättare kunna lasta och plötsligt fungerade den inte. Trots mannens ansträngningar så gick det inte att få till. Tur var väl att den inte var högst upp för då hade jag nog fått svårt att ta mig upp. Vi kom iallafall iväg till slut och har nu parkerat vid Axmarbryggas ställplats. Väldigt fullt här så det blev ingen el plats men det går ju bra ändå. Imorgon fortsätter vi till sonen i Söderköping några dagar innan vi vänder hemåt igen.

Nu ska vi inta vår påsktallrik som jag beställde på Ica och bara mysa. Synd bara att vädret är så blåsigt och kallt.

Glad påsk önskar jag er, kram 🐣

Nouw.com/evaeliasson

Gillar

Kommentarer

Passionbagareokock
Passionbagareokock,

Kära vännen va mysigt ni har det, synd med sängen men tur i oturen att sängen var på nedersta 🤣 hmmm va ska Hän heta, så snabb tänkt är jag inte. Den får jag klura på 🤔 nä nu får skrutten verkligen inte släppas ut okopplad på kvällarna. Önskar dig och pojkarna en härlig ledighet tillsammans, varma kramar till er 🥰 och vi tackar återigen för dom fina blommorna vi fick ❤ tack vännen 🥰🐣

nouw.com/passionbagareokock
Evaeliasson
Evaeliasson,

Tack vännen 🥰 Du värd all världens blommor, kramar ❤️🥰

nouw.com/evaeliasson
Passionbagareokock
Passionbagareokock,
Pilla
Pilla,

Glad påsk 🐣!

nouw.com/pilla
Ingajohansson
Ingajohansson,

Söta fina Bosse 💕

nouw.com/ingajohansson
himlajord
himlajord,

Ja jag tycker Lokatter är helt fantastiska djur! Ha det så trevligt! Glad påsk🥰🌻

nouw.com/himlajord
Beccassida
Beccassida,

Glad påsk-härliga bilder🐣

nouw.com/beccassida
christelovergaard
christelovergaard,

Vad fin hon ser ut, eran bil, roligt att det ordnade sig så ni kom ut en tur och testade

nouw.com/christelovergaard