Glad och förhoppningsfull

Äntligen ett träningspass som kändes bra. Har ju varit lite si och så ett bra tag nu. Vet ej vad felet varit om jag kanske haft nån skit i kroppen men nån ork har inte funnits. Från att kunnat springa en mil har jag knappt kunnat springa då jag fått ont över bröstet och svårt att andas. Då jag annars inte varit dålig eller känt nått så har det fått bli längdåkning och promenader ett tag. Ikväll tog jag en lugn jogging tur för att känna av lite och det kändes så bra. Orken fanns för att springa hela sträckan och ingen smärta i bröstet. Nu hoppas jag bara det går framåt.

Idag har jag tillsammans med kollegor på gruppboende fått delegering av sjuksköterska för att få ge insulin. Har ju aldrig hållit på med att kolla blodsocker och ge insulin så det kommer bli nått nytt. Imorgon väntar en ny inskolningsdag på hemmet för flykting barn där jag ska få inblick i hur kvällarna brukar vara.

Har idag även börjat packa iordning för vår semester i Åre. Längtar så, ska bli så skönt att bara vara en vecka.


Nouw.com/evaeliasson

Gillar

Kommentarer

Kim Sundström
,
Jag körde förbi en löpare när jag var på väg hem. Jag antar att det var du, du inspirerade mig till att oxå ta en tur. 😊 Sen försökte jag baka en tårta, gick sisådär. Jag tänkte, kan inte Eva springa förbi och hjälpa mig. Haha.
Evaeliasson
Evaeliasson,
Du skulle hojtat till Kim så hade jag kikat in och hjälp dig 😊
nouw.com/evaeliasson