Glad

Tjillevippen alla fina läsare på kvällskvisten, hoppas ni haft en bra första vardag efter alla helger. Känns skönt att få en vardag igen med lite rutiner, tror det behövs för att man ska uppskatta ledighet och helger.

Idag har julgardinerna åkt ner och nya ljusare har kommit upp så nu känns det så mycket luftigare i rummen. Blev så glad då jag höll på att stöka runt idag när en fin gammal vän ringde. Hon var på Ikea/Birsta med familjen och undrade om vi skulle träffas och äta lunch. Klart vi ville träffas, var sååå länge sedan vi hade tillfälle att ses. Oj så stor deras två tjejer hade blivit.

Maria är en kär vän som blev en del av våran familj när hon började rida hos mig och sedan också kom att jobbade med mig när jag startade upp turridningen. Hon var en klippa och vi hade så roligt och det är många fina minnen. Våra liv tog olika vägar och vi är på olika kapitel i livet så vi ses och hörs inte så ofta numera. Det är ändå en vän som man vet alltid finns där ❤️ Tack Maria och familjen för en härlig eftermiddag, hoppas vi ses snart igen 🥰

Ikväll har vi varit på vårt första PT pass på gymmet. Kommer nog att kännas i muskler imorgon då man fick hjälp att verkligen jobba på rätt sätt 💪 Imorgon börjar också senior träningen, ska bli kul att träffa alla igen.

Nu blir det Mandelmanns gård och en kopp the.

Tack för att kikar in och läser.

Nouw.com/evaeliasson

Gillar