Frisör besök och grattis sång för vår lill prins 💙

Go eftermiddag kära blogg familj och läsare. Kikar en sväng innan jag ska iväg på kvälls jobbet. Just nu får bloggen stå tillbaka lite då tiden inte räcker till riktigt och jag känner mig lite stressad över att julen snabbt kommer närmare.
Börjar med att säga grattis till vår lilla prins August som fyller 1 år idag. Tanken var att vi skulle åka ner till Stockholm men eftersom dom ska komma hem till jul om alla är friska så hoppade vi över denna resa. Blev ett FaceTime samtal där vi fick sjunga för en brydd liten kille ❤️ Blir många presenter när dom kommer, födelsedag, dop present och julklappar.

Dagen började med en skön stund hos min frisör som fixade till burret. Blev en kort uppklippt frisyr med ljusa och mörka slingor i bruna nyanser. Älsklingen tittade försiktigt fram när jag kom hem för han vet ju aldrig vad som väntar då frisören har fria händer men det fick klart godkänt 🙈😂

Resten av dagen har vi möblerat om, städat och plockat. Mycket av julsakerna har kommit fram och det börjar så sakta bli jul i vårt hus.

Middagen är avklarad så nu ska jag göra mig redo för kvällens pass. Ute faller lite blöt snö så det gäller att ta det lugnt efter vägen ikväll då jag har bil turen.

Önskar er en fortsatt fin torsdag och var rädda om er 🤗

Nouw.com/evaeliasson

Gillar

Kommentarer

Hilma
Hilma,

Åh vilken söt liten kille <3

nouw.com/hilma
Ingajohansson
Ingajohansson,
StenhagenBettan
StenhagenBettan,

Det blir något underbart att längta efter

nouw.com/stenhagenbettan
Blondina
Blondina ,

Så söt! Och vilka härliga bilder 😊

nouw.com/blondina
christelovergaard
christelovergaard,

Så kär liten pojke ni har, härligt att kunna träffas i jul.

nouw.com/christelovergaard
MariasVardag
MariasVardag,
Åhhhh 😍😍😍
nouw.com/mariasvardag
Ditten_datten
Ditten_datten,

Här ser inte T att jag vart o klippt mig nånsin.....han ser inte om det sker att jag köpt nya kläder ....sån är han tror inte att han ser om jag skulle måla ögonen längre heller vilket heller aldrig sker....ids inte o är inte nåt bra på det heller.

nouw.com/ditten_datten