Fredagsmys

Oj, oj vart tar dagarna vägen, tänker att jag ska få in nått inlägg på dagen men helt plötsligt är kvällen här och inte har jag hunnit in här med nått inlägg men jag blir alltid så glad att få läsa alla era fina bloggar här i familjen varje morgon.
Vaknade halv sju imorse av att jag skrek i drömmen. Jag skulle klippa mig men min frisör kunde inte så jag hade bokat en annan. Min man var med och väl där så tyckte denna kvinna att han kunde prova att klippa vilket han även gjorde 🙈 Sa vänligt men bestämt att jag ville att kvinnan skulle fortsätta vilket gjorde mannen sur och ut genom dörren försvann han 😂 Kvinnan körde rakmaskinen och klippte men då jag inte hade någon spegel så såg jag inte hur det blev. Plötsligt fick hon ett ärende så hon försvann och där satt jag. Hittade en liten spegel och det var då jag skrek, såg inte klok ut. Det var rakat med tofsar här och där, ja milda himmel vad man kan drömma 😂🤣 Kan säga att det inte gick att somna om efter denna dröm men det var väl därför jag kom ihåg den så bra.

Temperaturen har varit betydligt behagligare idag -4 grader och ett lätt snöfall till och från. Blev en skön morgon promenad på 5 km innan vi åkte till affären för att fylla på kyl och frys. Mat planeringen är färdig för helgen vilket är skönt då jag jobbar heldagar båda dagarna. Idag har även julgardinerna åkt ner och dom sista ljusstakarna är bortplockade. Efter att sett damernas skidskytte där det blev silver idag så packade vi in skidorna i bilen och åkte upp till Södra berget. Dagens träning blev 11,5 km skidåkning, så härligt och det gick betydligt bättre än förra gången då jag inte hade byltat på mig så mycket kläder.

Vi hann precis hem för att se tjejernas skidåkning där vår favorit Ebba tog en tredje plats 👏
Före middagen så blev det spel igen där kärleken fick slå mig till hans stora glädje 😉
Nu har vi avnjutit en värmande fisksoppa och ett glas vitt och ska bara fortsätta njuta av denna fredag kväll.

Önskar er ett härligt fredagsmys och sov gott när det blir dax.

Varm kram 💗

Nouw.com/evaeliasson

Gillar