Fredagsmys ☺️

Go kväll kära läsare hoppas ni myser ordentligt denna fredag kväll. Haft en väldigt bra dag på jobbet med härliga kollegor och trots att vi gått kort så har dagen flutit på väldigt bra. Tog med mig lite fredags fika när jag var hem på lunchen. Blir inte mycket fika här hemma nu så då är det tur att man har kollegor som gillar fikabröd då jag tycker om att baka 😉
Blev ingen dansbands spinning ikväll då vi inte hann hem utan Bosse och jag hann med en promenad innan kärleken kom hem från sitt jobb. Mina ben är betydligt lättare idag så jag har travat på bra idag, 17 917 steg.
Vi bestämde oss för att låta Ica Matfors fixa maten ikväll. En planka med kött och en med fisk, mycket gott plock med ett glas vin till. Mysigt att få sitta och plocka och prata om dagen. Nu myser vi i soffan trötta efter dagen och tittar på Idol. Skulle haft en ledig helg men det blir jobb på söndag igen. Många som måste vara hemma nu och vänta på test och prov svar vilket tar längre tid nu när så många måste testas. Vi har en stor ökning här i Sundsvall men vi är än så länge förskonade.

Nu önskar jag er en fin kväll och tack för att ni vill kika in här, kram 🤗

Nouw.com/evaeliasson

Gillar