fredagsmys

Ja här blev det en senare middag ikväll som vanligt när jag jobbar 😏 Tycker det är så skönt att komma hem dricka en kopp kaffe och dryfta dagen med maken lite innan vi sätter igång med middag. Ska avslöja att min kärlek inte är nån matlagare så det är ingen middag färdig när jag kommer hem men det gör inget för han är så bra på andra saker 😉 Att få komma hem på fredag och huset är städat, tvätten färdig och nya blommor på bordet väntar är jag inte bortskämd med då maken aldrig hade tid med sånt när vi hade jordbruket så nu känns det väldigt lyxigt. Kvällens middag blev väldigt enkel med fondue men gott var det.

Haft en bra jobbdag med alla fina kollegor men nu kommer otyget vi slåss mot allt närmare jobbet och brukarna vilket vi fick erfara idag. Imorgon jobbar jag med mer skydd även om det inte är konstaterade fall av smittan.

Fick svar från Parkster idag angående den felande parkeringen. De bad så mycket om ursäkt och skulle genast dra tillbaka kravet från Inkasso så nu hoppas jag slippa detta.

Vädret har verkligen varit upp och ner idag, snö, blåst, strålande sol, hagelstorm och sol igen 😏 Verkar som det ska bli varmare framöver så hoppas på vår igen.

Snart väntar sängen då jag ska upp tidigt, jag hoppas ni har en fin kväll och får sova gott när det blir dax ❤️


Nouw.com/evaeliasson

Gillar

Kommentarer

Passionbagareokock
Passionbagareokock,
Ser så mysigt ut och va fint kärleken gjort hemmavid idag när du varit på jobb 🥰 fondue är något som jag aldrig ätit men som T säger att vi minsann ska äta inom kort, det ska bli gott att smaka på. Hoppas att ni får en fin kväll tillsammans fylld med kärlek ❤ Kramar P.s Ossi och lillebror Leo hälsar till Bosse Voff voff 🐕🐕🐕
nouw.com/passionbagareokock
Evaeliasson
Evaeliasson,
Detsamma till er och Bosse hälsar med kärleksfulla Voff, voff tillbaka 🥰
nouw.com/evaeliasson
Ingajohansson
Ingajohansson,
christelovergaard
christelovergaard,
Fondue, vad gott, det var längesedan vi hade det. Vilken bra lösning ni har med en elplatta, vi har haft en fonduegryta med ställning och den där brännaren tog alltid fyr, en gång blev det riktig panik. Det blir ingen matro haha! Hoppas ni klarar er bra på ditt arbete, men jag förstår att det inte är lätt med oro och rätt skyddsutrustning. Heja alla er!
nouw.com/christelovergaard