Fredags mys

Fredag är absolut min favorit dag när man vet att man har hela helgen framför sig. Då myser vi till det, klär upp oss lite och gör gärna en fredags drink. Kvällens drink blev en Passionsfrukts-daiquiri, lite söt syrlig drink helt i min smak.

Dagen har verkligen bjudit på härligt väder, strålande sol och vår känslor som spirat ☀️Tänk vad sol kan göra för själen, humöret och energin, allt går så mycket enklare att göra 😊
Startade morgonen med ett pass på gymmet där vi endast var tre stycken på dagens träning. Vi höll avstånd, spritade allt och tog hänsyn till varandra.
Min chef ringde imorse för att informera mig om att jag inte kunde jobba förrän i slutet av nästa vecka efter min fjäll resa. Känns väl lite så där då vi åkte själva i liften, var aldrig på restaurang och alltid höll avstånd så att vi skulle bli smittade där känns inte så sannolikt men jag förstår och respekterar att man är extra försiktiga. Tror att det är större risk att åka och handla än att vara ute i friska luften.
Nu kommer jag ju få tid till lite projekt hemma här iallafall och det är ju bra. Var iväg och köpte lite grejer idag så nu ska badrummet få sig en uppfräschning.
Maken har också fått energi idag så han köpte reglar och golv spånplattor till att fixa den lilla vinden så vi kan ha lite förvarning där.

Då vår lilla inrednings affär Rustika hem ligger bara en liten bit bortanför bygghandeln så blev det även en sväng dit, tulpaner, vackra värmeljus lyktor och en skål fick hitta nytt hem hos oss.

Innan jag gjorde kväll blev det en löprunda i det fina vädret och en sväng till skogen med Bosse för att hämta hem lite nytt ris till mina fina fjäder blommor.
Kvällens middag blev en risotto med kantarell och biff och ett glas vitt. Kärleken gav det tummen upp och blev lite besviken när det inte fanns mer så då vet jag att det här kan jag göra fler gånger 😉

Ha en fortsatt trevlig fredag kväll ❤️

Nouw.com/evaeliasson

Gillar

Kommentarer

Ingajohansson
Ingajohansson,
Så gott det ser ut.
klok chef du har, men jag förstår dej också
nouw.com/ingajohansson
MariasVardag
MariasVardag,
Då gäller det att passa på att fixa lite med
"x-tra " ledighet 😔
så gott det ser ut 😋♥️
nouw.com/mariasvardag
Passionbagareokock
Passionbagareokock,
Ja ja det är som det är och nu har du chansen att pyssla med hemmaprojekten istället för att jobba 🥰 men alltså den risotton ser Magisk ut, får jag nalla ditt recept & vad var det för gott vitt i glaset 😋 önskar er en fortsatt fin kväll ❤ Kramar
nouw.com/passionbagareokock
Evaeliasson
Evaeliasson,
Jag gjorde bara en vanlig risotto som jag spädde med kantarell buljong, stekte på kantareller och strimlor av lövbiff som jag kryddade på och sedan blandade i risotton. Vinet är ett vitt vin som blivit en favorit här då det även är gott att bara sitta och små smutta på, Sankt Anna heter det 🤗
nouw.com/evaeliasson
Passionbagareokock
Passionbagareokock,
Tack så mycket för receptet och namnet på det vita 🤗
nouw.com/passionbagareokock
StenhagenBettan
StenhagenBettan,
Hörde på nyheterna att butiker som typ Bauhaus går strålande nu när folk håller sig hemma
nouw.com/stenhagenbettan
christelovergaard
christelovergaard,
Åh Risotto, det är så gott och vad mysigt allt ser ut. Ja vi får passa på att göra en massa saker hemma, roligt det också!
nouw.com/christelovergaard