Fredags känsla

Go förmiddag fina blogg familj hoppas allt är bra med er denna fredag. Visst är fredagar härliga det har iallafall alltid jag tyckt, hela helgen framför sig med god mat, lite vin och att klä upp sig lite extra 😉 Här är städningen avklarad och lunchen intagen så nu blir det kaffe på maten. Imorse kom vår nya värme pump som nu ska installeras nästa vecka. Vi fick ju igång den gamla men den skulle inte klara att fungera till vintern när det blir kallt så det var lika bra att investera i en ny.

Förberedde kvällens middag som nu bara är att stoppa i ugnen lite senare, kycklingen ska få stå och gotta sig länge i ugnen så den bara går att dra isär sen. Blir gott att äta till dom gjorda tortilla bröden.

Nu ska vi strax iväg till Blomster landet och inhandla lite ute blommor och även nått fint till sonens svärmor som fyller jämt idag. Är bjuden på tårta ikväll men vi tar nog en sväng förbi tidigare innan deras barn med familjer kommer så vi sprider ut oss lite.

Ha en fortsatt fin dag så hörs vi snart igen ❤️

Nouw.com/evaeliasson

Gillar

Kommentarer

StenhagenBettan
StenhagenBettan,
Middagen låter super god
nouw.com/stenhagenbettan
Passionbagareokock
Passionbagareokock,
Låter som en riktigt trevlig fredag 🥰 smart tänkt att få in den nya värmepumpen redan nu, då vet ni allt är i Tipp-topp när nästa vinter kyla kommer 😉
nouw.com/passionbagareokock
Ingajohansson
Ingajohansson,
Maten hörs väldigt gott
nouw.com/ingajohansson
christelovergaard
christelovergaard,
Så god den middagen verkar, har du något recept?
nouw.com/christelovergaard
Evaeliasson
Evaeliasson,
Kan lägga in det recept jag har imorgon 😊
nouw.com/evaeliasson