Fredag

Tjillevippen alla kära blogg läsare och vänner så här på fredags kvällen. Nu har jag gjort helg och tänker inte göra ett dyft till denna dag. En GT är upphälld och jag skålar med alla som vill. Vi myser i uterummet en stund och stoppar i oss lite snacks innan dagens middag väntar.

På tal om middag så var ambitionen att lägga in ett inlägg imorse med ett middags tips men det hann jag inte så det får bli en annan dag. Här har dagen svischat förbi med träning, shopping,städning och annat plock. Har köpt en ny stol till mitt skrivbord, klinkerplatta att ha under kaminen ute, fyllt på med några djuptallrikar till servisen och sen behövde vin förrådet fyllas på då det behövs till kvällens middag. Fina blogg vännen @StenhagenBettan påminde mig i ett av hennes inlägg om att jag behövde ny doft till badrummet. Det blev en sväng förbi Rithuals och inhandla nya doft pinnar som nu doftar härligt i badrummet. Var även kampanj på kropps lotion så även om jag inte behövde någon så passade jag på att fylla på. Kärleken fick nöja sig med en liten prov tub 😉

Min lilla hörna är nu färdig och det känns så skönt att fått lite ordning i detta rum som det annars bara har hamnat allt i. Här kan jag nu sitta och skriva och pyssla i lugn och ro. Egentligen ska vi måla taket och tapetsera om men det får vänta då jag har så mycket annat jag vill göra.

Fredags buketten står fint på bordet och förgyller helgen. Nu ska här ätas middag och umgås med kärleken.

Önskar er en fin och mysig kväll 🤗

Nouw.com/evaeliasson

Gillar