Fotboll 🇸🇪

Ja här sitter vi uppkrupna i var sin soffa och ser på Sveriges första match i detta EM. Första halvlek är över och vi kan väl konstatera att Spanien är rätt överlägsen men det står 0-0 så nu hoppas vi på en mer jämn andra halvlek.

Dagen har bara försvunnit i en massa måsten idag så inte mycket att berätta om eller foton att visa denna dag. Födelsedags present är inhandlad, dryckesförrådet blev påfyllt innan den stora anstormningen innan midsommar och Affes kylskåp fick påfyllning. Gräset är klippt, trädgården genomgången och dom plantor som har dragit iväg i växthuset har blivit uppbundna mer ordentligt. Affe är städad och färdig packad för ny tripp imorgon.

Bjöd över våra fantastiskt snälla grannar på fika i eftermiddag så vi fick surra lite. Dom ställer så snällt upp och sköter vår trädgård och blommorna inne medans vi är iväg.

Nej nu måste jag försöka heja fram våra killar även om det ser tungt ut.

Jag säger god natt nu och sov gott när det är dax 🤗

Nouw.com/evaeliasson

Gillar

Kommentarer

Ingajohansson
Ingajohansson,

Lite segt i början

nouw.com/ingajohansson
Evaeliasson
Evaeliasson,

Turen var på vår sida i denna match 🙏

nouw.com/evaeliasson
MariasVardag
MariasVardag,

Godmorgon ❤️ Vart bär det av denna gång? 🥰

nouw.com/mariasvardag
Evaeliasson
Evaeliasson,

Åker till sonen och familjen i Söderköping och sen hade vi tänkt oss Öland innan vi måste hem. Vi har dop i midsommar så vi har inte så långt tid på oss borta ❤️

nouw.com/evaeliasson
MariasVardag
MariasVardag,

Va kul 🥰 Vi har bokat tre nätter på Öland och tre nätter i Västervik på semestern. Efter det får vi ser vi hamnar, tänkte va ute i två v om allt går som det ska ❤️

nouw.com/mariasvardag
himlajord
himlajord,

Låter härligt med en tur☀️🌺🍓

nouw.com/himlajord
StenhagenBettan
StenhagenBettan,

Härligt det var några år sedan vi besökta Öland. Trevligt med barndop i midsommar

nouw.com/stenhagenbettan