Första snön

Vaknade upp till blåst och det första snön imorse, burr. Som tur är så smälter den snabbt bort, tycker det är lite för tidigt än.
Oj så tyst och tomt det blev här i ett nafs. Har haft en sån mysig helg med två av barnbarnen som det var så länge sedan vi träffade.Vi har pysslat, lagt pussel och lekt kurragömma, bus och skratt ❤️
Kvällens middag fick bli en Sandefjordsgryta och potatis som vi intog när barnens mamma kom tillbaka från sin köprunda ute vid Ikea. Sedan blev det godis, chips, glass och kaffe medans vi såg på Så mycket bättre.
Idag kom äldsta sonen med familj förbi så att alla skulle hinna träffas en stund. Blev full fart och mycket bus när kusinerna träffades, dom är ju ganska nära varandra i ålder. Efter fika så packade alla ihop och drog hemöver. Även Roland packade husbilen och åkte, han ska ju ner till Norrköping den här veckan och hjälpa näst äldsta sonen i snickeri firman. Så nu blir det bara Bosse och jag men det blir jobb för mig också nästan hela veckan.
Nej nu ska jag dra på mig lite varma kläder och gå en promenad med Bosse även om jag helst skulle vilja kura ner mig med en filt när jag tittar ut. Får bli en värmande brasa sedan.

Ha en bra söndag ❤️

Nouw.com/evaeliasson

Gillar

Kommentarer

StenhagenBettan
StenhagenBettan,
Så roligt med underbara barnbarn
nouw.com/stenhagenbettan