Förkyld

Såå tröttsamt att åka på en förkylning. Är ju sällan sjuk men nu är det andra gången på kort tid som jag åker dit 😪 Tur att jag inte har något inplanerat jobb förrän på onsdag.

Igår rensade jag iallafall bort alla sommarkläder och jackor för nu blir dom nog inget mer använda i år. Roland rensade och satte upp hyllor i lilla friggeboden vi har. Hade fortfarande så många flyttkartonger som bara stod huller om buller, men nu är dom genomgången och uppsatt på hyllor 😊 Säkert mycket mer vi skulle kunna rensa bort då det egentligen inte är nått vi saknat under det här året men det får stå kvar ett tag till 😉 Fint blev det även utanför dörren då höstblommorna kom på plats.

Igår kväll var vi bjudna på surströmmingsfest hos goda vänner och där vi även fick lära känna nya människor vilket alltid är kul. Har inte ätit surströmming på två år då Roland inte är nått förtjust i det men oj, oj va gott det var. Mysigt också att vi kunde sitta ute i deras gammel stuga med bara en massa tända ljus.
Tog en lång promenad med Bosse imorse i ett ruggigt väder även om det inte var så kallt. Hade planer på att vi skulle åka på höst marknad sedan men jag kände att jag inte hade orken för det. Så nu har jag krupit ner under en filt och passar på att kika in här. Får bli en lugn dag och kväll med en sprakande brasa som värmer.

Ha det gott ❤️

Nouw.com/evaeliasson

Gillar

Kommentarer