Farmen, Robinson

Ja idag har det inte hänt mycket här i snö vädret. Vi har mest myst i vår lilla plåtis och tagit några kortare promenader. Imorgon ser det ut som att det ska bli soligt och ingen blåst så vi kanske blir kvar och åker lite slalom innan vi åker hem.

Ikväll har vi sett finalen i Farmen och det blev en värdig vinnare tycker jag. Nu blir det Robinson som vi får följa framöver och allt spel som kommer spelas där.

Nu ska det bli skönt att krypa under täcket och sova och förhoppningsvis vakna till en solig dag.


Nouw.com/evaeliasson

Gillar

Kommentarer

Ingajohansson
Ingajohansson,
Jag höll på Johanna 😉
nouw.com/ingajohansson
Passionbagareokock
Passionbagareokock,
Hejjade på Fredrik & Johanna 😉 va skönt ni haft det trots vädret, hoppas att ni får njuta av lite skidåkning innan hemfärd 🤗 Sov så gott. Kram ❤
nouw.com/passionbagareokock
christelovergaard
christelovergaard,
Hejade också på Fredrik och Johanna, men Sophie var ändå en värdig vinnare, kunde varit mycket värre. Håller er plåtis bra värme i vintertid?
nouw.com/christelovergaard
Evaeliasson
Evaeliasson,
Håller med dig när det gäller Farmen 😉 Ja den är isolerad men det behövs lite filtar vid dörrarna och vi hänger ett täcke för bakdörrarna där vi sover. Nu brukar vi inte vara ute när det är riktigt kallt. Problemet är väl vattnet som kan frysa men det går ju bra att ha flaskor och dunkar med vatten också.
nouw.com/evaeliasson