Familje mys

Kikar in med ett sent inlägg innan jag går och knyter mig för natten. Haft en mysig dag med barn och barnbarn så bloggen har fått stå tillbaka idag. Började vår dag med en promenad efter frukost i ett disigt morgon väder genom skogen, alltid skönt att gå en runda. Barnen behövde nya vinterskor så vid lunch åkte vi in till XXL där allväders stövlar och vinter kängor inhandlades. Då även ett bälte och väska behövdes så blev det ett besök i Birsta huset oxå där vi även intog en Kina och sushi lunch innan vi åkte hem.

Väl hemma igen drog jag och sonen på oss löpar kläderna och sprang en runda på 9 km medans kärleken gav sig iväg på en egen tur. Sista sega backen var det tur att sonen peppade, så jobbigt.

Ikväll kom äldsta sonen och barnen så vi har firat kärleken som fyller år till veckan i förskott. Vi hade alla hoppats på att detta skit virus skulle gett sig så vi skulle kunnat samlas alla och gjort nått roligt men det får vi skjuta på till längre fram. Middag och en god tårta som maken fått från Ica firade vi med och sedan blev det några parti Sequensi även ikväll.

Nu är det tyst i huset och även jag ska gå och krama kudden så god natt och sov gott 🥱😴

Nouw.com/evaeliasson

Gillar

Kommentarer

Passionbagareokock
Passionbagareokock,

Vilka underbara bilder du bjuder på, blir så glad att se familjen samlas så ❤ jösses va barnbarnen på skogsfotografiet, var lika dig och kärleken. Sov så gott vännen 🥰

nouw.com/passionbagareokock
MariasVardag
MariasVardag,

Underbart att ha familjen nära 🙏🏼 Så mysigt 🥰

nouw.com/mariasvardag
Ingajohansson
Ingajohansson,
Så mysigt och fina bilder
nouw.com/ingajohansson
Enitalienareisverige
Enitalienareisverige,
Bästa som finns ❤
nouw.com/enitalienareisverige
christelovergaard
christelovergaard,

Vilka foton i den vackra skogen, härligt. Så mysig samvaro ni har.

nouw.com/christelovergaard
StenhagenBettan
StenhagenBettan,

Vilken härlig dag

nouw.com/stenhagenbettan