En stunds vila

Tjillevippen vänner hoppas er dag varit bra. Själv har jag nyss kommit från jobbet och den enda som möter mig är Bosse. Maken han har dragit iväg på jobb några dagar nu i eftermiddag så skrutten och jag får klara oss själva. Ja att skolor har börjat och dom flesta semestrar är slut märks tydligt nu, skönt med rutiner igen tycker säkert många men samtidigt lite vemodigt att sommaren är över. Att temperaturen idag sjunkit ordentligt oxå förstärker bara känslan av att hösten gör sitt intåg.

Efter en dag som gått i ett så känns det skönt att få lägga upp fötterna en stund, ta en kopp kaffe och titta igenom lite reklam innan min kille får sin promenad.

Följde ju med kärleken till Härnösand idag då han skulle få sin botox spruta. Den brukar han få åka till Sollefteå och ta men nu var den läkaren ledig och Sundsvall hade inga tider. Vi har ju aldrig varit på det sjukhuset så vi slog in på Google vart vi skulle. Kan säga att det blev helt fel, vi sprang runt som några yra höns och fattade inte alls vart vi skulle 🙈🤣Det visade sig till slut att Google hade visat oss till baksidan av alla dom hus som utgjorde sjukhuset. Lämnade maken och traskade iväg till parkeringen på baksidan för att hämta bilen och köra den till rätt ställe. Var hur hur lätt som helst att hitta om vi bara hade svängt av en korsning tidigare, ja alltid lär man sig något. Då tiden sprang iväg och jag skulle börja jobba ett så fick vi skippa att äta något utan slängde i oss något när vi kom hem.

Nej nu ska jag traska iväg med lill skrutten en sväng innan jag gör kväll.

Vi hörs snart igen, kram
💕

Nouw.com/evaeliasson

Gillar