En solig dag och dagens fråga

Ja lika glada som denna bild var vi även ikväll efter kvällens 7,5 km löprunda. Så roligt att vi båda tycker om att träna och dessutom kan pusha varandra när man mest känner för att krypa upp i soffan 😉

Vi har precis avslutat kvällens middag, köttbullar och potatis. Kaffe på maten är ett måste här så koppen är påfylld och jag tar mig tiden att kika in här hos er.

Finns inte så mycket att berätta om denna dag. Vi har iallafall varit iväg med vår plåtis Affe till bilfirman för att dom ska få åtgärda dom fel som är. Provkörde även en el bil igen och det lutar lite åt ett köp men vi ska se vad dom bjuder för den bil som vi har som andra bil idag.

Idag ställer @MinResaTumörMittLiv en ny fråga i sin september utmaning och det är alltid kul att se vad alla svarar.

14. Gillar du att ta en shopping tur på hösten ?

Visst är det kul att få köpa sig nått nytt när hösten kommer. Handlar väldigt sällan på nätet då jag tycker om att få gå omkring och klämma och känna 😉 Nästa helg åker jag till Ullared för shopping även om jag i första hand tar det som en liten trevlig tripp på hotell med roligt sällskap, god mat och dryck. Kommer säkert att hamna både det ena och andra i vagnen men jag har blivit betydligt bättre på att tänka till innan köp men är det nått jag verkligen tycker om och vill ha så köper jag även om priset är högt.


En trevlig fortsatt kväll önskar jag er.

Kram 💕

Nouw.com/evaeliasson

Gillar

Kommentarer