En skön vilsam dag

Ja idag har vi inte gjort många knop här hemma. Efter att sett skidåkningen och ätit lite rester så kändes ögonen så trötta så det fick bli lite vila på sängen där jag somnade på en gång. Tror att kroppen faktiskt behövde det för jag har känt mig mycket piggare i kropp och knopp efter den sömn stunden.

Årets första träning blev ett pass med kortleken, ett riktigt svettigt pass som vi tvistade till med att vi fick springa till ett annat rum för att vända upp korten och sen tillbaka för att göra övningen. Skönt att börja komma igång med träningen igen och lite bättre kost ska det oxå bli efter helgen.

Ikväll har vi sett nya Beck och den var riktigt bra. Vill även tipsa om en annan film som sågs här i jul men som jag bara såg glimtar av, Själen heter filmen från Disney. Vi började se den igår kväll men fick se klart den ikväll då vi blev för trött igår. En mycket sevärd och tänkvärd film.

Larmnatten har börjat och jag hoppas på en lugn natt. Ett pass med cohortvård väntar på morgonen så klockan ringer tidigt för att åka in till jobbet innan jag sen får en dag ledigt innan natt tre tar vid.

God natt och sov gott 💖

Nouw.com/evaeliasson

Gillar

Kommentarer