En ledig dag

Hej alla kära vänner som kikar in här hos mig och lämnar små kommentarer som gör mig så glad. Att blogga är ju så kul när man kikar in till varandra och stöttar, peppar och uppmuntrar varandra som vi gör här. Även om min blogg är min lilla dagbok så är det ju roligt om nån vill läsa. Nu tycker jag att jag inte riktigt hinner med bloggen då jag jobbar men försöker få till ett inlägg varje dag iallafall. Tråkigt är det att det fortfarande strular då jag bara kan se ett antal bloggar och sedan börjar det snurra. Får gå in på varje för att se om det är nått nytt inlägg vilket tar mer tid.

Vaknade till en härlig höstmorgon med åtta grader varmt och vindstilla, blev en skön promenad med lilla Bosse.

Dagen har annars rullat på med ren bäddning av sängar, tvätt och strykning. Kommer bli skönt att krypa ner i kväll i sängen med den goa doften av rent. När andra koppen kaffe intogs så skrålade jag runt på hur man gör bivax dukar, lite nyfiken på detta. Är det någon som gjort såna och funkar det bra. Skulle ju vara skönt att slippa all glad pack.

Så var det ju detta med en lampa, tror min kära make blir snurrig på mig snart. Blev en tur ut till köpcentrat där vi kikade runt men nån lampa blev det inte. Tror faktiskt att jag ska pausa detta då jag inte alls vet vad jag vill ha så kanske den helt plötsligt kommer dyka upp. Istället besökte vi den nya deli affären som öppnat i Birsta huset, så mycket gott det fanns där. Ett par ostar och några nya kex fick följa med hem i kassen.

Igår kväll såg jag på Hellenius hörna och fick en liten chock då Tommy Körberg kom in. Hade ju läst att han varit dålig men att det hade varit så illa hade jag missat. Har ju sett honom i Så mycket bättre som började nu men igår var det som en annan person. Blev mycket känslor även om han försökte skämta om allt. Han är ju en fantastisk sångare och jag hoppas han kryar på sig så han åter kan stå på scenen.

Nu ska här göras en kyckling sallad innan vi drar iväg på kvällens träning, jumping och spinning är det som gäller ikväll.

Ha en fortsatt fin måndag, kram 🤗

Nouw.com/evaeliasson

Gillar