En härlig dag 🌞

Go kväll alla fina läsare så här på kvälls kvisten. Vilken fantastiskt vinterdag vi haft idag, strålande sol och runt -10 grader. Det är så här jag vill ha mina vinter dagar om det nu ska vara vinter. Jobbade halva dagen så efter lunchen så stack vi iväg och åkte skidor igen. Blev 9,2 km även idag i helt perfekta skidspår. På sista varvet hörde jag att nån låg i hasorna på mig och trots att jag bytte spår så åkte inte denna man om mig och då kom min tjurighet fram, trissade upp farten och han hängde på 🙈😅 När jag stannade vid avfarten till parkeringen skrattade han och tackade för att han hade fått så bra draghjälp för det behövde han, kändes rätt okej då.

På hemvägen stannade vi till vid sonens svärföräldrar och surrade en stund och fick gott fika. Väl hemma igen blev det en promenad runt skogen med lilll skrutten i det fina månljuset.

Kvällens middag potatis och pölsa satt bra efter denna dag. Nu landar vi nog i var sin soffa och tittar på teve en stund. Morgon dagens halv dags pass blev en heldag istället så blir nog en tidig kväll.

Ha en fortsatt fin kväll och sov så gott när det blir dax, kram 🤗

Nouw.com/evaeliasson

Gillar