En bra dag

Blev en bra dag trots att vädret i morse inte var det bästa men den sol som visat sig idag har bjudit på värme även om det blåst väldigt mycket. Vi har känt oss väldigt trötta idag av nån anledning, vilken ja det kan man fråga sig 😉 Händer ju inte mycket på dagarna och inte stressar vi runt men trötta blir vi, tror detta virus med sina begränsningar börja göra oss till riktiga lat maskar 😂
Ja inte har vi tagit för oss mycket idag men en sväng till affären blev det för att fylla på mat förrådet för äta och dricka kaffe det gör vi titt som tätt. Då det var lunch dax när vi var iväg så passade vi på att gynna en av stans restauranger med ett besök, ja ni ser mer mat 😉 Solen värmde gott så vi kunde sitta ute och se hur stan levt upp nu när semestrarna börjat.

Blev lite pyssel ute i trädgården ikväll och en fika inbjudan från grannarna som hade plockat smultron, så gott och somrigt.

Blev en lite senare middag som bestod av fajita lax i tortilla bröd, riktigt gott. Nu kurar vi i var sin soffa och tittar på nån fransk film men jag tror det blir sängen snart istället. Imorgon kommer dottern och barnbarnen och hälsar på innan jag går på mitt kvälls jobb.

Nej nu säger jag god natt och sov gott, vi hörs imorgon ❤️

Nouw.com/evaeliasson

Gillar