Dax att få krypa i säng

Så är ännu en dag till ända här i Björnriket. Vi har nu utforskat dom flesta backarna och en del av längdspåren som finns här. Vad tycker då jag om det här fjället om jag jämför med andra vi varit till. Ja för barnfamiljer måste det vara ett super ställe, många barnbackar, pulkabackar, skidtunnlar, skidskola, Valle aktiviteter m.m. Åker gärna hit när det är lugnare veckor med barnbarnen men kan tänka mig att det är jobbigt att vara här när det är högsäsong. Om man inte bor nära backarna så får man vara bered på att det är mycket uppför att gå om man inte tar bilen. Fina backar och längdspår.

Om vi åker själva kommer vi nog inte komma hit, inte för att det är dåligt utan för att det inte riktigt passar oss med alla dessa hus som står tätt, tätt här med alla turister. Vi trivdes väldigt bra i Vargen där vi var sist, lite by känsla. Där kunde vi bara spänna på oss skidorna och ge oss ut i längdspåren eller gå till backen, restauranger och fik vid Vemdalsskalet.

Vi har ju tillbringat många, många år i Åre och tyckt att det har varit bra men närheten till Vemdalen från Sundsvall gör att vi nu letar oss hit.

Allt handlar ju om vad man är ute efter under sin fjäll vistelse. Vi är inte längre ute efter After ski utan mer att få vara ute i friska luften, äta och dricka gott.

Vi har det så mysigt här tillsammans i stugan, vi äter och dricker gott och bara umgås. På kvällarna tar vi revansch i Dot card, ett enkelt men roligt kortspel.


Var så fint ikväll utanför fönstret med solen som höll på att gå ner.

Nej nu ska jag försöka sova imorgon väntar vår sista dag här innan hemfärd på torsdag.

Sov gott och tack för att ni läser ❤️

Nouw.com/evaeliasson

Gillar