Dagens fråga

Onsdagen går mot sitt slut och snart är det nog dax för sängen. Imorgon ringer klockan tidigt då ett jobb pass väntar. Direkt efter jobbet får jag skynda mig hem för en dusch och lite fix innan vi åker till Stockholm. Ska bli så mysigt att få träffa sonen och familjen några dagar.

Dagens fråga i @MariasVardag utmaning är

OM JAG KUNDE VÄCKA EN AVLIDEN PERSON VEM SKULLE DET DÅ VARA?

Helt klart min svärmor Doris. Vi bodde på samma gård och hon var mitt stora stöd i allt då jag inte hade någon vidare kontakt med mina föräldrar. Med henne kunde man prata om allt och hon lärde mig så mycket om bakning och matlagning. Våra fyra barn fick växa upp med en farmor som alltid hade tid för dom, bakade och fixade. Dom fick en fin uppväxt med farmor och farfar så nära.

När hon fick cancer och det inte fanns nått att göra så fick hon komma hem sin sista tid. När slutet närmade sig satt jag där med en hemsjukvårdare och höll hennes hand. Tyvärr hann hon ta sitt sista andetag medans jag var in till vårat hus en sväng men är tacksam för att jag fick vara med och ta hand om allt efteråt tillsammans med hemsjukvårdaren.

Saknaden har varit stor efter henne ❤️

Nouw.com/evaeliasson

Gillar