Dagen efter

Blev en väldigt rolig kväll igår med kollegorna. När man som jag är ny i ett gäng som annars känner varandra sen förut så var jag lite fundersam på hur kvällen skulle bli. Nu blev det en avslappnad kväll där alla pratade och flamsade lika mycket 😂 Så mycket skratt och tokigheter. Förfesten var hos en av kollegorna, Monica som hade plockat fram så mycket gott av både snacks och dryck.
Tyvärr blev bildkvalitén inte så bra på korten.
Tanken var att vi alla skulle in till stan och äta men efter vissa diskussioner så blev vi kvar och beställde pizza istället. Kändes som att vi skulle ha roligast tillsammans om vi blev kvar. Nu åkte ändå några framåt kvällen in till stan för att besöka puben och dansa loss. Vi andra nöjde oss med musiken, drycken och discot på plats 😉 Alla var nog överens om att vi måste göra om det snart igen. Alltid kul att få lära känna människor utanför jobbet.
Idag har vi varit en sväng och kastat skräp och sedan en tur ut till Ikea och Birsta. Är så grått, blött och tråkigt väder så det passade bra. Blev så trött på hemvägen, känns att man inte är van att vara uppe så sent. Det blir nog inget särskilt gjort ikväll. Missade Så mycket bättre igår så ska nog kolla in det.

Ha en fin söndag kväll ❤️

Nouw.com/evaeliasson

Gillar