Dagar som gjort humöret lite si och så

Gokväll bloggare och bloggläsare, hoppas er tisdag varit bra och att ni har en fin kväll. Har inte hunnit in här då livet har kommit emellan med saker som gjort att både humöret och energin inte varit på topp.

Gårdagen blev en riktig skit dag. Vid frukosten fick vi ett samtal från firman som hade satt in den nya värmepumpen och som skulle söka rotavdrag som meddelade att vi inte stod som ägare till det hus vi bott i 1,5 år. Vi fattade ingenting, huset är ju betald men vi stod inte som ägare. Det blev en massa telefon samtal och papper som skulle hittas. Det som kan hända är ju att förra ägaren kan låna på huset men när vi kollade upp det så hade inget sånt skett. Mäklaren som hade skött allt kollade igenom sina papper och antagligen har hon på banken inte skött sitt jobb och lämnat in lagfart. Jag var så arg och på dåligt humör för detta kostar oss både tid och pengar. Vi fick sätta oss och köra de 12 milen enkel resa till Sollefteå och lämna pappren som skulle in för att söka lagfart till han som sköter alla våra papper efter våran försäljning så skulle han fixa det. Nu visar det sig att vi kanske hetsade upp oss lite i onödan då det inte verkar vara nån fara men som sagt det kommer kosta oss pengar. Lite konstigt att förra ägaren inte märkt nått då dom måste fått en del papper 🤔Nu var det ju ett äldre par så det är väl inget som dom tänkt så mycket på.

Ja gårdagen blev ingen munter dag då detta tog upp större delen av vår dag men fick ett spännande telefon samtal sent på eftermiddagen. Chefen för avdelningen för prematur barn på sjukhuset ringde och undrade om jag var intresserad av jobb. Allt lät bra och det skulle vara en dröm att få jobba där så jag lovade skicka in mina papper så snart som möjligt. Dock har jag ju lovat att jobba i hemtjänsten i sommar men efter att pratat med min chef så skulle det inte vara nått problem att boka av nått pass ibland om det fortsatte att vara lugnt då vi är övertaliga. Har verkligen varit så taggad över detta idag men i eftermiddag tog den glädjen slut då det visade sig att jag skulle jobba med en liten pojke på 9 månader vilket innebar att vara instängd i ett litet rum där man skulle underhålla honom. Eftersom det är Covid-19 så får han inte lämna rummet. Hur mycket jag än skulle vilja hjälpa till och hur mycket jag än tycker om barn så skulle jag inte klara detta. Är alldeles för aktiv och måste ha saker att göra så detta insåg jag var inget för mig 😔 Ja, ja det blir inte alltid som man vill.

Nu blev det mycket text med negativitet men ibland är livet så. Nu känns allt bättre, solen och värmen är tillbaka och jag har några dagar till ledigt innan mitt sommar schema börjar.

Nu önskar jag er en fortsatt fin kväll och jag ska titta igenom era fina bloggar innan jag gör kväll 🤗


Nouw.com/evaeliasson

Gillar

Kommentarer

MariasVardag
MariasVardag,
Usch vilket samtal 😰 jag hade oxå tappat humöret 😔
Synd på jobbet för det lät kul om det varit på avdelning och inte bara ett barn.
Hoppas ni kan koppla av och njuta av kvällen ❤️
nouw.com/mariasvardag
Passionbagareokock
Passionbagareokock,
Blir inte alltid riktigt som planerat men detta är ju det dummaste misstag jag har hört också ska ni betala för deras misstag 😔 väldigt trist att ni drabbats av detta ❤ Hoppas att ni ändå får en fin fortsättning på kvällen ❤❤❤ Kramar
nouw.com/passionbagareokock
NillansBlogg
NillansBlogg,
Hoppas du/ni har haft en bra dag idag💖
nouw.com/nillansblogg
christelovergaard
christelovergaard,
Det kommer bättre dagar, men så jobbigt när sådant händer, helt otroligt med huset.
nouw.com/christelovergaard