Då är det igång

Godmorgon vänner denna torsdag. Vill börja med att tacka för alla fina kommentarer på mitt inlägg om mig ❤️ Det värmer men vi är många som bär på jobbiga saker så genom att känna varandra bättre hoppas jag vi kan stötta och hjälpa varandra när det behövs. Kommer berätta lite mer om mig i senare inlägg.

Vi har haft en tidig morgon även idag då kärleken är iväg och jobbar i Sollefteå. Själv har jag jobb inbokat först på måndag då det var meningen att sonen från Stockholm med familj skulle komma men dom stannar hemma just nu. Förhoppningsvis ska vi ju få umgås i Vemdalen v11 om inte allt stängs ner. Bosse och jag har precis kommit tillbaka från vår sköna promenad, så härligt väder så det blev en runda på 7,4 km.


Nu har jag bänkat mig framför teven för nu är skid Vm igång. Ska bli spännande att se hur våra svenska åkare kommer att ta ann sig detta mästerskap.

Vad händer mer idag, jo städning ska avverkas och tvätt tas omhand så att vi imorgon kan njuta av fredagen då vi båda är hemma. Dessutom ska jag få min första vaccin spruta imorgon och då en del av kollegorna fått feber så vet man ju aldrig hur man kommer reagera själv. Känner dock ingen oro utan tycker bara att det ska bli skönt att få det gjort. Känns dock lite så där att det kommer dröja 9 veckor till nästa dos men lite skydd ska väl den första ge hoppas jag.

Önskar er en härlig dag och gå ut och njut av solens strålar ni som får se den, kram 🤗

Nouw.com/evaeliasson

Gillar