Bra dag och lite av varje

Go kväll vänner hoppas er tisdag varit bra. Efter en regnig morgon där både stövlar och regnrock behövdes på min runda till alla brukare sprack sedan himlen upp och solen gjorde eftermiddagens jobb lätt. Tog en av alla fina damer på en promenad i hennes rullstol runt byn då vädret var så fint. Imorgon får jag sovmorgon då det är kvälls jobb.

Kände mig ordentligt trött när jag kom hem och inte blev det bättre efter att stoppat magen full av mat. Hade dock bestämt mig för en löprunda ikväll så det var bara att dra på sig löpkläder och skor, då det är så mörkt nu så blev det både pannlampa och reflexväst. Alltid en skön känsla efteråt och nöjd att man trots trötthet kom iväg.

Innan vi åkte till Åre hade jag köpt en ny dagkräm. Första gången jag skulle använda den så pumpa och pumpa jag och inget hände. Skruvade av locket och fick en överraskning, burken var nästan tom. Var tillbaka med den när vi kom hem och naturligtvis fick jag en ny. Har aldrig varit med om detta och då har många burkar av olika märken passerat genom åren.

Har ju tagit på mig jobb fram till slutet av november men sen v 49 då har vi bokat en stuga i Vemdalen en vecka. Vi hoppas att snön kommit så pass mycket då så att det går att åka längdskidor. Vi har alltid kul tillsammans så det blir en härlig vecka hur det än blir med skidåkning. Har bokat samma stuga v 11 nästa år och då är det förhoppningsvis skidväder. Plats för besök finns i denna stuga.

Bild lånad från nätet

Nu ska jag se färdigt Biggest loser så ha en fortsatt fin kväll och sov gott när det blir dax 🤗

Nouw.com/evaeliasson

Gillar