Blött och slaskigt

Godmorgon kära blogg vänner och läsare. Hoppas ni har haft en god natts sömn och vaknat utvilade med en go känsla i kroppen. Vet att det inte är en självklarhet för många av er som varje natt kämpar mot smärta så sömnen blir lidande, sänder en extra styrkekram till er.

Här i huset har vi varit igång ett bra tag nu då mannen skulle iväg på jobb. Själv jobbar jag kväll men då vi alltid kliver upp tillsammans så har jag hunnit med en del redan. Regnade på rätt bra här imorse när Bosse och jag tog vår promenad runt sjön. Var inte det skönaste regn då varje droppe kändes som ett nålstick på huden. Skönt ändå att komma ut på morgonen även om vi var ordentligt blöta när vi kom hem. Nu har regnet övergått i ett lätt snöfall och enligt prognosen så ska även solen titta fram på eftermiddagen, det tackar vi för.

Sitter här med min andra kopp kaffe denna morgon och nyss sprang ett rådjur förbi mitt fönster. Vi lägger ut mat till dessa små borta vid grannen så rätt som det är så kommer dom trippande förbi. Den här bilden tog grannen när vi var borta i fjällen sist.

Idag händer nog inte så mycket. Ska ge kroppen och fötter lite extra omsorg och sedan blir det ett besök hos frissan för klippning innan jag åker direkt till jobbet.

Ha en fin tisdag och var rädda om er, kram 🤗

Nouw.com/evaeliasson

Gillar

Kommentarer

MariasVardag
MariasVardag,

Godmorgon 🥰 låter som det blir en bra dag ♥️

nouw.com/mariasvardag
Jopphejjdihejjda
Jopphejjdihejjda,
God morgon! Hoppas att du får en härlig dag 😊
nouw.com/jopphejjdihejjda
Ingajohansson
Ingajohansson,
christelovergaard
christelovergaard,

Vackra djur, ha en fin dag

nouw.com/christelovergaard