Bloggat från min mobil

Tjillevippen alla goa och kära läsare och vänner så här på fredags kvällen. Efter en skogspromenad med knarr under skorna och där ett tunt lager is börjat lägga sig på vattnet är vi nu nyduschade och sitter med var sin GT. Som vanligt klär vi upp oss lite när det är helg så en klänning är given ikväll.
Degen till kvällens Langos middag står på jäsning och dom heta räkorna är gjorda så snart ska här friteras bröd. Ska prova ett nytt vitt vin till så jag hoppas det passar.
Dom nya ljus hängarna är tända och jag är så nöjd över dom.

Denna lediga dag har bjudit på både det ena och det andra. Började med ett pass på gymmet så vi hade avverkat dagens träning. Väl hemma igen började jag med lunchen då ett FaceTime samtal kom in. Var helt säker på att det var sonen från Stockholm men döm om min förvåning när det var underbara vännen @Passionbagareokock som ringde. Vilken överraskning, vi har väl sagt att vi nån gång ska höra av varandra med jag som är lite feg av mig har inte kommit mig för. Sååå himla roligt att få ett ansikte och en röst bakom bloggen och glad att hon tog mod till sig och ringde. Tack fina vännen det gjorde min dag ❤️🥰
Sedan ringde grannen och ville att vi skulle komma in på fika, hennes man fyllde år idag och gubben hade varit över på morgonen med en present så vi fick en trevlig stund där efter vår lunch. Är så tacksam för dessa underbara grannar som vi har.
Fick hem mitt saffran idag och jag säger bara oj vad det luktade gott. Blev så sugen på att baka nått smarrigt med denna krydda men det får bli imorgon kanske. Jobbar ju kväll imorgon så får se vad jag får inspiration till.

Ikväll har vi tänt marschaller i våra nya snygga marschall hållare som jag beställde från vår inredningsaffär Rustika Hem.
Några fina rosor fick följa med hem från affären då dom såldes för förmån till rosa bandet.

Nej nu måste vi äta så ha ett riktigt mysigt fredags mys så hörs vi snart igen 🤗

Nouw.com/evaeliasson

Gillar