Blogg strul och dagen som gått

Tjillevippen kära blogg läsare denna tisdag kväll. Bloggen ja den lever sitt eget liv och jag har svårt att komma in på vissa eller kommentera. Ser att ni lämnat små kommentarer hos mig men kan inte se det om jag inte letar på inläggen 😔 Tycker Nouw får skärpa sig nu.


Vi har myst ner oss i soffan efter kvällens middag. Brasan värmer skönt och ljusen lyser upp mysigt. Började denna dag på bästa tänkbara sätt med en och en halv timmes träning på gymmet. Att ha denna utsikt när man tränar är underbart. Sedan blev det oxå några längder i bassängen innan vi avslutade med bubbelpoolen. Såå himla skön start på denna tisdag.Efter en lätt lunch i lägenheten så packade vi ryggan och drog iväg till Vålådalens fjällstation där vi gick på en 9 km vandring genom skog och mark. Halv vägs kom vi till Nulltjärn, ett naturreservat. Blåste ordentligt kallt så det blev en snabbt intag av lite fika innan vi fortsatte.

Rester från ett sågverk.

Blir alltid fascinerad av alla dessa forsar. Denna gång var det Vålåforsen, mäktigt.

Jag har ju tagit med mig mat hemifrån så igår kväll blev det sallad med lax och ikväll blev det salladen som var kvar, oxfilé och kantarellsås.

Nu ska jag se färdigt Kockarnas kamp och bara vara efter denna dag med 26 945 steg.


Önskar er alla en fortsatt fin kväll, kram 🤗Nouw.com/evaeliasson

Gillar