Blogg strul 😏

Är det fler än jag som haft strul med bloggen. Började redan igår då jag inte kunde kommentera era bloggar som vanligt. Nu verkar det vara okej igen så hoppas det får vara så nu.

Var en halv dags jobb igen men nu är jag ledig två dagar innan helgens jobb väntar. Så ikväll myser vi med god mat och ett glas vin. Enligt fina blogg vännen @MariasVardags inlägg om vilken veckodag vi är född så är jag en livsnjutare vilket stämmer bra 😉

Efter lunchen gjorde vi vårt allra första Teams möte på datorn med vår kontakt som hjälper oss placera pengar. Gick väldigt bra trots att vi inte är så tekniska men visst är det roligare att träffas och dricka en kopp kaffe.

Då vädret var okej om än lite kallt -13 så drog vi iväg till Södra berget och åkte skidor 10 km. Så fina spår och då är det helt underbart att åka. Frostiga ansikten om än inte så mycket som på detta kort för då var det några grader kallare.

När vi kom hem så tyckte mannen att vi skulle köra ett 20 min intervall pass, hade väl inte riktigt tänkt mig det men jag älskar att vi pushar varandra ❤️som tur var så var dagens utmanings övning med i intervall passet 😅

Var rädda om er och sov gott när det blir dax, kram 🤗

Nouw.com/evaeliasson

Gillar