Blåsig dag

Hej alla här inne så här på fredags eftermiddagen. Här blåser det ordentligt och snöbyar kommer och går så det är skönt att få kura ihop sig i husbilen.

Imorse tog vi en promenad för att för skojs skull titta på två hus som är till salu här. Var lite längre än det såg ut på kartan men till slut hittade vi dit. Framför allt min kära make har en dröm om att ha en stuga i fjällen medans jag mycket hellre skulle lägga pengar på en lägenhet i solen 😉 Att drömma kostar ju inget men jag tror inget blir av, det är rätt mysigt att få åka till olika ställen och få vara ute med husbilen också. Kul var det iallafall att se vad man kan få för pengarna här.

Dagens lunch gick vi till restaurangen/ puben mitt över vägen och åt idag, gulaschsoppa.

Eftersom det blåst så mycket idag så hoppade vi backen och gav oss istället ut på en mils längdskidor. Så roligt att åka när det finns så fina spår. Var ordentligt mör, trötta och svettiga när vi kom tillbaka.

Så glad att vi fick en plats på campingen så vi har tillgång till dusch. Så fräscht och fint ordnat här så det är synd att det finns så få platser om man bara vill stå tillfälligt. Nästan alla platser är för uppställda husvagnar.

Några bilder från idag och som synes så finns det gott om snö. Lång kö till backen var det trots blåsten.

Ikväll blir det pasta och köttfärssås som jag hade med mig och sen går vi nog till puben där det är frågetävling och karaoke ikväll.

Hoppas ni haft en bra dag och får en fin och härlig fredags kväll ❤️

Nouw.com/evaeliasson

Gillar