Blandad aktivitet

Redan onsdag och lill lördag, vart tar dagarna vägen. Snart är det dax att packa ihop igen och jag tyckte precis vi kom. Vi har fått ännu en underbar dag här tillsammans med familjen.
Idag har vi hatt lite olika aktiviteter. Dom stora barnbarnen tränade i backen på förmiddagen medans jag och mannen åkte längd. Yngsta sonen och lilla August tog en sväng med skotern innan det blev en tur i vagnen. Svärdottern fick vara hemma och jobba sina timmar.


Lunchen blev ute idag. Brände av dom nya mack järnen så vi kunde grilla mackor, så gott. Blev lite korv grillning oxå.

Nu har jag, mannen, äldsta sonen och barnbarnen kommit tillbaka från en skotertur över fjällen till Storhogna hotell. Var lite guppig led och lilleman som somnade hade jag fullt sjå med att hålla om.

Yngsta sonen gav sig iväg på en tur med längdskidor medans svärdöttrarna tog en promenad.
Ikväll ska vi beställa hem thaimat från restaurangen inne i byn så har vi gynnat dom lite.
Vi ska även invänta dottern och barnen som kommer ikväll. Vi kommer få en dag tillsammans allihop innan Sundsvalls familjen åker hem.

Hoppas ni har haft en fin onsdag och att er kväll blir lugn och skön, kram 🤗

Nouw.com/evaeliasson

Gillar

Kommentarer

Passionbagareokock
Passionbagareokock,

Va glad jag blir när jag ser dina fina bilder, dagarna går ju så fort när man har trevligt och fulla aktiviteter hela dagarna 🥰 men nu är förhoppningsvis ditt ❤konto påfyllt så du klarar dig ett tag 🥰 ha en fortsatt mysig dag tillsammans med hela familjen, kramar ❤

nouw.com/passionbagareokock
christelovergaard
christelovergaard,

Vilka härliga dagar ni har och så vackra foton och vyer.

nouw.com/christelovergaard
Ingajohansson
Ingajohansson,