Bil tripp

Go eftermiddag kära bloggare och läsare. Här ligger jag och har tagit en liten vilopaus så här på söndags eftermiddagen. Blev så trött efter vår lilla bilutflykt och mat så en vila var välbehövlig. Nu känner jag mig pigg igen för att fortsätta denna dag.
Vaknade halv sju imorse av en dröm som kändes så verklig. Jag var med barn och vattnet och värkarna satte igång 🙈Tror att svärdotterns fina gravid mage som jag såg igår spelade mig ett spratt 😂 Ja dessa drömmar kan man bara skratta åt ibland men somna om efter detta gick inte. Låg ändå kvar tills kärleken vaknade och jag fick min morgon puss 😉 Kaffe och en härlig och frisk morgon promenad där både mössa och vantar åkte på fick starta vår dag. Träffade grannen som berättade att det var Långhöstmarknad borta i en by idag. Den vägen förbi dessa byar har vi tänkt åkt flera gånger så efter frukost och lite göromål passade vi på att ta en tripp. Istället för att ha marknaden på ett ställe hade man förlagt den på olika ställen efter vägen därav namnet. Vi stannade till på några ställen, det var allt från loppis till hantverk, mat och fika. Hade hoppats på att kunna köpa tunnbröd men som vanligt så tar det ätbara slut först. Fick iallafall med oss en burk plommon marmelad hem. Fika blev det inget då det inte fanns nån parkering.
Då vi ändå var ute och åkte så passade vi på att besöka ett fiskeläger Lörudden som vi inte har varit till. Tyvärr var alla dom fina restauranger som finns där ute stängda för säsongen så det blev varken fika eller mat nånstans. Det blev till att åka hem och grädda den färska pizzan jag hade köpt på Ica nu när det var extra pris. Inte den godaste söndags middagen men vi blev mätta iallafall.

Nej en kopp kaffe så jag vaknar till igen och sedan dagens träning innan vi gör kväll.

Ha det gott så hörs vi snart igen 🤗

Nouw.com/evaeliasson

Gillar