Besvikelse

Ja middagen igår blev en liten besvikelse. För två år sedan när vi var på restaurang Safari så åt vi in grymt god paella så vi hade verkligen sett fram emot den här middagen. Den här gången var väl det inget fel på smaken men så torr. Påpekade även det och fick som förklaring att paella är väldigt känslig för att få stå en stund för länge. Nu har jag ju viss förståelse för detta då jag vet hur det tillagas men då får man väl se till att det serveras snabbt kan man tycka 😏 Nu blev kvällen på det hela tagit väldigt bra då service och allt annat var bra.

På vägen hem fick vi se nått som rörde sig på gräsmattan inne bland träden nedanför ett av lägenhetshusen. Det var grisar som troligen rymt från nått ställe som sprang omkring och bökade 😅 Var tvungen att gå förbi där imorse och se hur det såg ut. Kan väl tro att trädgårdsmästaren inte var allt för glad 😂

Idag har vi mest tagit det lugnt vid poolen. Har varit röd flagg vid havet då vågorna har slagit långt upp på strand. Har visat att det ska bli regn imorgon och det skulle vara skönt då det är väldigt varmt och fuktigt.

Trevlig helg ❤️

Nouw.com/evaeliasson

Gillar

Kommentarer