Barnbarn, förkylning, shopping

Hej här inne på kvällskvisten, har inte hunnit in här förut då den här dagen bara försvunnit men så är det ibland. Nu har jag iallafall intagit soffläge och passar då på att kika in en stund.

Vi var uppe tidigt imorse då jag skulle iväg för att få rå om våra hjärtan Ella och Isak. Fick några timmar tillsammans med spel, bok läsning, kojor, bilar m.m innan deras mamma var tillbaka.

Var iväg på lunch träning när jag kom hem igen, idag var det TRX. Tyvärr har en förkylning slagit sig in i min kropp så fick ta det lite lugnt. Kvällens spinningpass hoppade jag av för det gäller att lyssna på kroppen när den inte är helt okej. Då jag fick jobb imorgon så åkte vi iväg idag för att uträtta ärenden. Tog en sväng till Intersport som hade halva priset på alla vinter kläder. Hittade en så skön lättvikts jacka i dun och en skön mjuk jacka som kommer bli användbar.

Tog en lugn promenad innan middagen i ett väldigt vintrigt landskap. Nudelwok med kyckling fick fylla våra magar ikväll, stoppade i lite extra vitlök och ingefära som kanske gör nytta för förkylningen 🤧

Nu ska jag se Efter stängning och sedan kryper jag nog i säng då jobb väntar imorgon.

Ha en fortsatt fin kväll 🤗

Nouw.com/evaeliasson

Gillar