Barnbarn

Vilken mysig helg då vi fått tid att träffa fyra av våra barnbarn ❤️ I fredags blev vi inbjudna till middag hos äldsta sonen och familjen. God mat, dryck och en försenad farsdags uppvaktning. Även om vi bor nära varandra nu så blir det inte ofta vi ses då jobb och dagis tar sin tid men så roligt och mysigt när vi gör det.
Idag har vi varit och hälsat på våra finaste vänner där vi bodde förut. Lite försenad födelsedags uppvaktning till herrn i huset blev det. Roligt att några av deras vuxna barn också var hemma. Våra och deras barn har vuxit upp tillsammans så det är kul att ses. Sedan tog vi vägen förbi dottern och barnen innan vi åkte hem. Fika, pyssel och lite bus med våra hjärtan. Dom växer så fort dom små och blir så stora. I dec kommer vårt sjunde barnbarn och då kommer dom små kännas väldigt stora.
På vägen hem beställde vi mat från Thai vagnen här i Matfors. Det var första gången vi gjorde det och vi blev inte besviken. Tog biff med bambuskott och det var riktigt gott. Mycket mat som räcker till en lunch låda också.
Nu blir det en lugn kväll med värmande brasa och tända ljus.

Nouw.com/evaeliasson

Gillar