Bara varit i dagen och sommaren

Haft en härlig dag där vi verkligen bara varit och njutit av sommaren. Vi är så glada att vi valde att stanna tills imorgon då vi såg att vädret nu ska bli ostadigare och istället fått njutit av denna sommardag än att vi suttit i bilen och svettas.
På förmiddagen tog vi fika med oss och gick till stranden en stund, ingen trängsel utan alla höll avstånd. Efter denna lugna vila tog vi cyklarna in till stan och tittade runt, kan säga att vi kände oss lite ensamma på gatorna 😏 Det kan ju bero på att inget var öppet förutom karamell affären 😉 Inspirerad av @Passionbagareokock smarriga pizza inlägg igår så blev det även ett besök för oss på en mysig pizza restaurang idag. Vi tar alltid glutenfri då vi inte mår så bra av vanlig men den var så god och jättetrevlig personal. Måste även passa på och slå ett slag för denna camping, så trevliga ungdomar som vi träffat på som jobbar här och inte alls dyrt att stå här.
Nu myser vi i bilen då det regnat en ordentlig skur ikväll så det blev lite kyligare. Proppar i mig körsbär för det är ju så gott men får se vad magen säger 😏
Ha en fortsatt fin kväll och tack för att ni kikar in ❤️

Nouw.com/evaeliasson

Gillar